Ingrosso, Nicky Romero i Capriati completen el cartell del Medusa Festival 2019

En total, una trentena de confirmats conclouen el cartell d'aquesta edició
16 abril 2019 12:38h
Escenari principal del Medusa Festival 2017 / WIKIMEDIA COMMONS

VALÈNCIA. Ingrosso, Nicky Romero i Capriati són els artistes que completen el cartell del Medusa Festival 2019, que se celebrarà del 7 al 12 d'agost a la platja de Cullera (València).

Els impulsors de la cita han revelat aquest dimarts "el secret de Wonderland" amb les últimes confirmacions: Sebastian Ingrosso i Nicky Romero s'afigen als companys Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Richie Hawtin, Jamie Jones, Chelina Manuhutu i Paco Osuna.

Ingrosso, qui també forma part del duo Axwell Ingrosso, ha sigut "la gran sorpresa" d'aquest últim anunci. El discjòquei, que compta ja amb més de mig centenar de singles i extended play, promet ser una de les bombes d'un festival variat i internacional.

En total, una trentena de confirmats conclouen el cartell d'aquesta edició. Ferri Corsten, qui es va colar en el top ten dels millors discjòqueis del món segons la revista DJ Mag, acostarà el públic a l'estil trance, igual que el seu company Gareth Emery, artista que va realitzar un dels remix oficials del senzill I Wanna Go de la cantant Britney Spears.

Els amants del tecno gaudiran amb Joseph Capriati, Chelina Manuhutu i el segell distintiu de Deborah de Lucca i aquells que consideren incondicional el hardstyle comptaran amb la presència de Sub Zero Project, mentre que Lady Dammage posarà la guinda amb el hardcore nacional. MATTN, més coneguda com a Anouk Matton, i Wolfpack són les noves confirmacions en l'àrea de l'electro house. A més a més, Juan Magán, Henry Méndez i Gianluca Vacchi seran alguns dels protagonistes del cinqué escenari que portarà el so més comercial.

L'organització del festival, que manté unes expectatives d'assistència superiors a les anteriors edicions, se sent "entusiasmada davant el gran acolliment entre el seu públic".

next