Martínez Dalmau reitera que votar Unides Podem-EUPV servirà per a aconseguir un govern "de transformació"

La confluència d'esquerres destaca la importància d'aquesta campanya electoral per a captar el vot indecís i confia a atraure l'electorat gràcies al seu programa "reparador"
12 abril 2019 00:01h
Unides Podem-EUPV ha començat la campanya a la seu d'Esquerra Unida "amb uns ànims enormes d'eixir a guanyar". / PODEM

VALÈNCIA. Unides Podem-EUPV ha començat la campanya a la seu d'Esquerra Unida "amb uns ànims enormes d'eixir a guanyar". Així ho ha descrit el candidat a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, acompanyat per la número dos, Rosa Pérez Garijo.

Martínez Dalmau ha assegurat que la seua candidatura té dos elements "fonamentals" per a poder guanyar les eleccions i comptar amb la confiança de la gent. D'una banda, ha dit que es tracta d'una candidatura "enormement preparada i amb gent capaç de poder entendre que la política pot canviar la forma de viure les persones". D'altra banda, ha defensat el seu programa, que ha descrit com  "un programa de transformació; un programa que ja no servirà només per a reparar alguns dels elements que portem arrossegats d'altres legislatures sinó que ja és un programa per a canviar absolutament la Comunitat Valenciana i Espanya".

A pel vot indecís

El candidat d'Unides Podem-EUPV a la Presidència també ha recordat que quatre de cada deu persones encara no han decidit el seu vot i que "això determina la importància d'aquesta campanya". En aquest sentit, ha explicat que la seua serà "una campanya on es podrà parlar de diferents propostes ben importants sobre justícia social, feminisme, ecologisme" i que està "convençut que eixes dones i homes que encara no han decidit el seu vot votaran per Unidas Podemos". 

No obstant això, en referència als resultats del CIS, també ha dit que per a ells "l'enquesta real és la del 28 d'abril". A més, ha manifestat que "a Podem, normalment, les enquestes no li han donat els resultats que després ha tret". Finalment, confia que, gràcies a la confluència amb Esquerra Unida, els resultats seran "molt millors encara que ja els que diu l'enquesta". 

next