Una iniciativa en Change.org demana un carrer de la Paella a València

La petició, promoguda per la marca Arròs Dacsa, recull signatures per a demanar a l'Ajuntament que situe la paella "en el lloc que es mereix"
23 setembre 2019 10:49h
La petició busca situar la paella en el lloc "que es mereix" dins la llista de carrers valencians. / ARRÒS DACSA

VALÈNCIA. La marca valenciana Arròs Dacsa ha llançat una iniciativa per a "posar la paella en el mapa" a través del portal Change.org amb un carrer a València dedicada al plat valencià més internacional. 

Segons la iniciativa, a València hi ha carrers que reten homenatge a artistes com Conchita Piquer o Nino Bravo. Fins i tot, n'hi ha de dedicats a les impertinències o al Pollastre. "Com és possible que València, epicentre de la paella, encara no tinga en la seua llista de carrers un homenatge a aquest gran plat?", reivindica la signatura en un comunicat. 

La petició busca "situar la paella en el lloc que es mereix dins de la llista de carrers valencians", amb l'objectiu de regalar a veïns i visitants l'oportunitat de passejar per "un carrer emblemàtic: el carrer de la Paella". 

Per a aconseguir-ho, la iniciativa insta l'Ajuntament de València a crear el primer carrer dedicat a la paella en homenatge a "un dels nostres majors símbols de la cultura, tradició i gastronomia".

next