L'interior de la demarcació de València segueix en avís per vents de fins a 80 km/h

Amelie, la primera gran borrasca d'impacte de la temporada, manté aquest dilluns en alerta catorze autonomies per fortes ratxes de vent i alt onatge
4 novembre 2019 10:15h
L'Aemet avisa que amb l'alerta taronja hi ha risc de fenòmens meteorològics no habituals i amb cert grau de perill per a les activitats usuals, i que amb la groga no existeix risc meteorològic per a la població en general, però sí per a alguna activitat concreta. Imatge d'arxiu. 

VALÈNCIA (EP/EFE). El cel estarà aquest dilluns poc nuvolós o clar, tot i que amb alguns intervals de núvols baixos a l'interior de les demarcacions de València i de Castelló. A més, durant aquesta jornada l'interior de la demarcació de València segueix en avís groc per ratxes molt fortes que poden superar els 80 km/h, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Pel que fa a les temperatures, es mantindran amb pocs canvis en general, o en ascens les màximes de Castelló. Així, en les tres capitals de demarcació es pot arribar als 26 graus. A més, els núvols baixos poden deixar tant al matí com al final del dia alguns ruixats ocasionals.

Així mateix, el litoral sud de la demarcació de Castelló i el litoral de la València es troben aquest dilluns en avís groc per fenòmens costaners. Amelie, la primera gran borrasca d'impacte de la temporada, manté aquest dilluns en alerta catorze autonomies per fortes ratxes de vent i alt onatge, que podria deixar ones de tres metres a la vora del Mediterrani, informa l'Aemet. Així, hi ha alerta groga (risc) al litoral valencià.

L'Aemet avisa que amb l'alerta taronja hi ha risc de fenòmens meteorològics no habituals i amb cert grau de perill per a les activitats usuals, i que amb la groga no existeix risc meteorològic per a la població en general, però sí per a alguna activitat concreta.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next