Intersindical guanya les eleccions entre el personal funcionari i estatutari de la Generalitat

La Mesa General de Negociació estarà conformada per membres d'Intersindical, CSI·F, CCOO, UGT i FSES
16 juliol 2019 14:24h
El personal estatutari i funcionarial de l'Administració de la Generalitat aglutina uns 126.000 treballadors. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. Intersindical Valenciana ha sigut el sindicat que més vots ha obtingut en les eleccions sindicals celebrades el passat 19 de juny entre el personal estatutari i funcionari de la Generalitat. Segons ha informat el sindicat en un comunicat, els delegats d'Intersindical han obtingut 183 vots, de manera que s'han convertit en el sindicat amb més suport entre el personal de Justícia, Educació, Sanitat i Administració del Consell citats a les urnes, segons els resultats provisionals de la Conselleria de Justícia.

El següent sindicat més votat ha sigut el CSI·F, amb 164 vots; seguit de CCOO-PV, amb 159; d' UGT-PV, amb 147; de FSES, amb 131; de CESMCV-SAE, amb 73; de SIMAP-PAS, amb 23; d'STAJ, amb 17; d'USOC, amb 6; de CGT, amb 5; de CEMS, amb 4; d'IGEVA, amb 2, i d'USAE, amb 2.

Amb aquests resultats, la Mesa General de Negociació estarà conformada per tres membres de cada sindicat que ha obtingut representació. Aquests són: Intersindical, CSI·F, CCOO, UGT i FSES.

Intersindical Valenciana valora "positivament" els resultats electorals en tots quatre sectors esmentats i en el conjunt de la Mesa General de Negociació del personal estatutari i funcionari, que representa uns 126.000 treballadors al servei de la Generalitat Valenciana. "Uns resultats que avalen el model sindical autònom i assembleari que representa la Intersindical Valenciana", assegura el sindicat en un comunicat.

Després de la convocatòria electoral, Intersindical s'ha marcat l'objectiu per als propers quatre anys de "recuperar els drets laborals perduts durant l'època de retallades; l'avanç en la millora de les condicions laborals del conjunt del personal estatutari i funcionari, i la potenciació dels serveis públics, com ara un dret del conjunt de la ciutadania".

next