Intu celebra la decisió del TSJ sobre Puerto Mediterráneo i assegura que el projecte seguirà endavant

Els promotors del macrocentre comercial assenyalen que continuen treballant perquè es construïsca el seu projecte a Paterna
22 octubre 2019 13:23h
Els promotors entenen que la seguretat jurídica és fonamental per a atraure inversió estrangera. / INTU

VALÈNCIA (EP). Intu Eurofund "respecta" i acull amb "satisfacció" la sentència que anul·la la resolució de la Conselleria d'Obres Públiques i Vertebració del Territori del 2016 per la qual es va denegar el projecte Puerto Mediterráneo i es reafirma a treballar per a fer a Paterna el seu projecte d'oci.

La secció primera de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha anul·lat la resolució de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de data 10 d'octubre del 2016 que denega la proposta del Pla d'Actuació Territorial Estratègica (ATE) Puerto Mediterráneo i ha demanat al govern valencià un nou informe perquè el projecte comercial siga sostenible.

Els promotors interpreten que la interlocutòria recull "fidelment els termes argumentats, així com els fonaments jurídics i les pretensions deduïdes en la demanda presentada i que hem defensat en els últims anys".

Així doncs, els responsables del projecte es reafirmen en un comunicat en la seua intenció de "continuar treballant per a implementar a Paterna un projecte d'oci pioner, amb una inqüestionable capacitat de generació de riquesa per a la Comunitat Valenciana".

Així mateix, els promotors entenen que la seguretat jurídica és fonamental per a atraure inversió estrangera i generar ocupació, especialment en aquests moments de refredament en l'economia, segons les mateixes fonts.

D'altra banda, la promotora destaca el suport unànime al centre d'oci per part de patronals i sindicats que han defensat la seua importància estratègica per al País Valencià, així com la implicació del teixit empresarial de Paterna a través dels convenis subscrits amb diverses entitats que representen en conjunt a més de 2.500 empreses de l'àmbit d'influència del centre.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next