Itàlia ofereix un port segur a l'Open Arms per a desembarcar les 62 persones rescatades

Des de l'organització destaquen que les condicions del mar han millorat i que esperen arribar a Taranto aquest dimarts al matí
25 novembre 2019 11:03h
Aquest diumenge a la vesprada la Guàrdia Costanera italiana ja havia evacuat 11 menors i persones ferides de l'embarcació. / OPEN ARMS

BARCELONA/VALÈNCIA (ACN, Redacció). Itàlia va oferir aquest diumenge un port segur a l'Open Arms per a poder desembarcar les 62 persones que porten a bord des de dimecres a la nit, com va anunciar en Twitter el fundador de l'ONG, Òscar Camps. Aquest diumenge a la vesprada la Guàrdia Costanera italiana ja havia evacuat 11 menors i persones ferides de l'embarcació.

Ja aquest dilluns s'ha comunicat a les persones a bord de l'embarcació que desembarcaran a Taranto. Així mateix, des d'Open Arms afirmen que les condicions de la mar han millorat i que esperen arribar al port aquest dimarts al matí.

En un missatge a les xarxes socials aquest dissabte, Open Arms va explicar que a la barca, amb un total de 73 persones, hi havia 26 menors sols, així com ferits de bala, persones amb cremades de segon i tercer grau, hipotèrmies greus i deshidratació, a més de casos de xoc traumàtic.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next