L'IVAM s'obri al barri del Carme amb l'enderrocament del mur del Pati Obert

El Pati Obert, espai annexe al museu, està previst que òbriga al públic a finals de març
7 febrer 2019 16:50h
Els treballs per a inaugurar aquest nou espai avancen amb l'enderrocament del mur. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) ha enderrocat el mur que històricament l'ha separat del barri del Carme de València per a avançar en les obres de condicionament del futur Pati Obert del museu.

Els treballs per a inaugurar aquest nou espai avancen amb l'enderrocament del mur que separava el centre cultural del barri i amb l'eliminació de les tanques que circumdaven el solar. El projecte manté l'antic fumeral al carrer, que s'obri com a element patrimonial, ha detallat l'IVAM a través d'un comunicat.

El Pati Obert s'ha concebut com un espai amb àmplies zones verdes, jocs infantils i zones de descans, on es podrà gaudir d'obres escultòriques de la col·lecció de la institució cultural.

Aquesta mateixa setmana, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, es referia al ritme de les obres del Pati Obert i comentava que aquest jardí de les escultures no estarà obert al públic durant la celebració de l'aniversari al febrer, sinó que la previsió és que estiga llest cap a finals de març.

next