La Junta Electoral de Sagunt convoca els regidors del PP perquè voten el diputat provincial que els correspon

La gestora del partit va ignorar la candidatura i els avals de Carlos Gil, alcalde de Benavites, i va designar Paz Carceller, alcaldessa de Puçol
22 juny 2019 17:15h
La JEZ de Sagunt ha convocat per a dimarts vinent els edils del PP que han obtingut en aquest partit judicial l'acta de regidor. / TWITTER MIGUEL BAILACH

VALÈNCIA. La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Sagunt ha convocat per a dimarts vinent a les 9 del matí els edils del PP que han obtingut en aquest partit judicial l'acta de regidor perquè voten qui serà el seu diputat provincial davant la "falta d'acord" existent.

La resolució de la JEZ s'ha produït arran d'un escrit presentat per l'alcalde de Benavites, Carlos Gil. Aquest va presentar la seua candidatura per a ser diputat provincial, però la gestora del partit va designar una altra candidata, Paz Carceller, alcaldessa de Puçol.

L'alcalde de Benavites ha afirmat en un comunicat que va presentar més avals que l'alcaldessa de Puçol per a ser diputat provincial per aquest partit judicial i que, encara que li "dol molt" anar contra la direcció del seu partit, no pensa "fer un pas arrere".

Gil ha lamentat que en els últims dotze anys el diputat provincial d'aquest partit judicial no ha sigut mai de la comarca del Camp de Morvedre, malgrat que tenen "més regidors que a l'Horta Nord", i ha indiciat que volen que s'escolte la seua veu.

next