Baldoví critica Sánchez per no haver canviat el finançament: "No el vam fer president perquè fora tan poregós"

El cap de Compromís ha mostrat la seua "decepció" perquè el govern no haja abordat "amb calendaris" el problema i per "tirar la tovallola"
1 abril 2019 13:43h
Baldoví ha criticat que el govern de Sánchez no haja pres mesures extraordinàries per a dur a la pràctica els compromisos dels PGE de 2019 que el Congrés va rebutjat./ DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El cap de llista de Compromís al Congrés per València, Joan Baldoví, s'ha mostrat "decebut" amb el president del govern, Pedro Sánchez, per "tirar la tovallola" abans d'abordar el finançament i no establir "mecanismes de compensació": "No vam fer a Sánchez president perquè fora tan poregós i perquè no fera justícia amb els valencians", ha lamentat.

Així s'ha pronunciat aquest dilluns 1 d'abril Baldoví en ser preguntat pels mitjans de comunicació per si està "decebut" amb el president del govern, moments abans que donara començament el 'International Arrise Forum Valencia' per a analitzar els problemes i perspectives de futur del sector de l'arròs. En aquest sentit, el també portaveu de Compromís en el Congrés ha expressat la seua "decepció" amb el govern perquè "esperava molt més". 

Així mateix, Baldoví ha criticat que els advocats de l'Estat no posaren "cap impediment" en la reunió per a abordar el deute de La Marina de València "i ara sembla que sí que hi ha", ha assenyalat després que el govern no haja aprovat un decret llei pel qual es condonaria el deute de La Marina de València amb l'ICO, que s'havia anunciat el desembre passat i que es va incloure en els Pressupostos Generals de l'Estat que no es van aprovar finalment.

En la mateixa línia, ha mostrat la seua "decepció" perquè el govern no haja abordat "amb calendaris" el problema del finançament i per "tirar la tovallola".

"Sabent que és un problema complex, havia d'haver posat algun mecanisme de compensació perquè no es donara la notícia, aquesta mateixa setmana, que torna a augmentar el dèficit. El dèficit augmenta perquè l'Estat no compleix amb els valencians", ha criticat.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next