Ribó delegarà l'Alcaldia només en regidors de Compromís durant les vacances d'estiu

Els edils Sergi Campillo i Luisa Notario seran alcaldes accidentals durant 14 dies d'agost
28 juliol 2019 11:33h
Sergi Campillo i Luisa Notario es repartiran el temps com a alcaldes accidentals durant el temps de vacances de Joan Ribó. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. L'alcalde de València, Joan Ribó, ja ha decidit quins seran els regidors que el substituiran el temps que estiga de vacances aquest estiu. L'edil confiarà les competències d'Alcaldia en la regidora Luisa Notario entre el 12 i el 18 d'agost mentre que serà el vicealcalde Sergi Campillo el màxim representant de la corporació entre el 22 i el 29 del mateix mes. A diferència d'altres anys, la vicealcaldessa i líder del PSPV, Sandra Gómez, no substituirà Joan Ribó en el càrrec durant l'estiu.

La proposta de delegació de competències per al temps de vacances va ser aprovada el passat divendres en la Junta de Govern Local, d'acord amb el que estableix l'article 127.2 de la llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

Els primers onze dies del mes, fins a l'11 d'agost, les competències continuaran en mans de l'alcalde de València, Joan Ribó; i serà a partir del dia 12 quan assumirà les atribucions la regidora delegada de l'Àrea de Gestió de Recursos, Luisa Notario, fins al pròxim dia 18 d'agost. L'alcalde Joan Ribó recuperarà les competències des del dia 19 fins al 22, dia en què serà substituït pel vicealcalde Sergi Campillo fins al 29 del mateix mes, quan Ribó recuperarà de nou les competències pròpies de l'Alcaldia de la ciutat.

next