Jordi Cuixart reivindica els drets i les llibertats en el conte infantil 'Un bosc ple d'amor'

El llibre està il·lustrat per Ignasi Blanch i es presentarà el 17 de novembre a Barcelona
6 novembre 2019 11:27h
'Un bosc ple d'amor' explica les aventures d'un eriçó malcarat que impedeix que una oreneta faça el seu niu en un bosc frondós i ple de vida. Davant d'aquesta situació injusta, tots els habitants de l'indret es manifestaran pacíficament perquè l'eriçó canvie l'actitud.

BARCELONA (ACN). El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha publicat Un bosc ple d'amor (Estrella Polar), un conte infantil il·lustrat per Ignasi Blanch que reivindica els drets i les llibertats. Com ha explicat Òmnium mitjançant un comunicat, aquesta és "una història de solidaritat i diàleg protagonitzada per animals". 

Un bosc ple d'amor explica les aventures d'un eriçó malcarat que impedeix que una oreneta faça el seu niu en un bosc frondós i ple de vida. Davant d'aquesta situació injusta, tots els habitants de l'indret es manifestaran pacíficament perquè l'eriçó canvie l'actitud.

El president d'Òmnium, condemnat a nou anys de presó, dedica la història a "tots els fills dels presos polítics i de consciència d'arreu del món". "La nostra presó és també una manera de mostrar-vos el nostre amor infinit, ha assegurat Cuixart.

El llibre, que es presentarà el 17 de novembre a Barcelona, naix del recull Contes per ser lliures, que va editar l'Associació Catalana pels Drets Civils. Tots els beneficis obtinguts com a drets d'autor de Cuixart seran destinats íntegrament a Òmnium Cultural.

next