Jorge Rodríguez optarà de nou a l'Alcaldia d'Ontinyent amb un partit independent

L'excandidat del PSPV serà el cap de llista de la formació La Vall d'Albaida ens uneix
17 abril 2019 23:30h
Jorge Rodríguez és el cap de llista del nou projecte polític La Vall ens uneix. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Vint-i-quatre hores després d'abandonar el PSPV, Jorge Rodríguez ha redreçat la seua carrera política. De la mateixa manera que va anunciar que no seria el candidat socialista a l'Alcaldia d'Ontinyent, Rodríguez ha penjat un missatge a les seues xarxes socials anunciant que es presentarà a la reelecció. Ho farà encapçalant la llista d'un partit independent anomenat La Vall d'Albaida ens uneix.

L'actual alcalde d'Ontinyent, investigat en el cas Alqueria pels delictes de malversació i prevaricació pels contractes d'alta direcció de Divalterra, ha explicat que ha decidit fer el pas endavant i presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig "després de parlar amb molta gent" i "escoltar opinions".

Rodríguez assegura que les nombroses mostres de "suport" que ha rebut per part de veïns d'Ontinyent són les que l'han fet decidir-se a "seguir endavant". L'actual alcalde acaba el missatge amb el recurrent "tot per Ontinyent", que podria convertir-se en el lema de la seua campanya.

L'eixida de Jorge Rodríguez podria, però, no ser l'única. Segons El Periòdic d'Ontinyent, l'acompanyaran en el nou projecte polític tots els membres de la llista del PSPV a excepció de Rebeca Torró i Jaime Peris.

A més a més, el que ha passat a Ontinyent podria replicar-se en altres localitats de la comarca, ja que persones afins a Rodríguez mediten sumar-se al projecte La Vall ens uneix i presentar llistes municipals en diferents localitats.

next