Jorge Rodríguez, sobre la nova formació: "En un partit o en un altre, el treball que farem és el mateix"

El candidat a l'Alcaldia d'Ontinyent va inaugurar aquest divendres la seu de La Vall d'Abaida ens uneix
4 maig 2019 13:42h
Rodríguez va agraïr el suport rebut en la inauguració de la nova seu, a la qual van assistir alcaldes i candidats de la comarca; representants d'associacions, i entitats locals i comarcals, entre d'altres. / LAVALL

VALÈNCIA. L'alcalde d'Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va inaugurar aquest divendres la seu del partit La Vall d'Abaida ens uneix (LAVALL). En eixe acte va assegurar que la nova formació és "la millor opció per a gestionar els 30 milions d'euros en inversions aconseguides per a Ontinyent en aquesta legislatura" perquè, segons assegura, l'avalen els resultats de huit anys de gestió.

A més, va afirmar que, "per molt que a alguns els pese, els partits no els fan les sigles i els principis no els fan els carnets; els tenim les persones en el cor. En un partit o en un altre, el treball que farem és el mateix". 

L'exsocialista i candidat a l'Alcaldia d'Ontinyent va agrair el suport rebut en la inauguració de la nova seu, a la qual van assistir alcaldes i candidats de la comarca; representants d'associacions, i entitats locals i comarcals, entre d'altres.

A més, Rodríguez va confirmar l'eslògan amb què anirà a les eleccions del 26M, 'Tot per Ontinyent'. També va manifestar que la confiança de la gent l'"obliga" a no fer un pas enrere i a presentar-se a les pròximes eleccions municipals, aquesta vegada com a candidat d'un partit independent. 

Rodríguez va deixar el PSPV-PSOE a l'abril, després de vint anys de militància, quan es va conéixer el sumari del cas Alqueria, en el qual està investigat.

next