Jorge Rodríguez revalida l'Alcaldia d'Ontinyent per tercera vegada

La Vall ens Uneix fa valdre la majoria absoluta amb 17 regidors que va obtindre en les urnes el passat 26 de maig
15 juny 2019 16:30h
El candidat de Compromís, Nicolau Calabuig, rep dos vots en la seua carrera a l'Alcaldia mentre que els dos representants populars s'han abstingut. / AJUNTAMENT D'ONTINYENT

VALÈNCIA. Jorge Rodríguez ha sigut reelegit aquest dissabte, per tercera vegada consecutiva, alcalde d'Ontinyent en el ple de constitució de la nova corporació, durant el qual ha cridat a la resta de partits a aconseguir "un gran pacte pel futur" del municipi de la Vall d'Albaida.

El també expresident de la Diputació de València ha sigut nomenat alcalde amb els vots dels 17 regidors electes de La Vall ens Uneix, partit que encapçala després d'abandonar l'abril passat el PSPV, que queda fora del consistori per primera vegada en els 40 anys de democràcia, ha explicat l'Ajuntament en un comunicat. El candidat de Compromís, Nicolau Calabuig, ha obtingut dos vots, mentre que els dos edils del PP s'han abstingut en les votacions.

En el seu discurs d'investidura, Jorge Rodríguez ha subratllat que "el més important" aquest dissabte "no són els pròxims quatre anys". "El que importa són les quatre pròximes dècades", ha defensat, abans de llançar el "repte de fer un gran pacte entre les forces polítiques i els agents socials pel futur d'Ontinyent que tinga l'educació com a principal palanca del canvi".

L'alcalde ha agraït "l'enorme confiança" que li ha concedit la ciutadania, al mateix temps que ha destacat la necessitat de comptar amb tots per a seguir amb la transformació econòmica i urbana de la ciutat, per a continuar reduint la desocupació i creant una ciutat més còmoda, sostenible i igualitària".

"El nostre és un projecte coral, al servei del poble. Hui us convide al fet que unim forces govern i oposició; empresariat i sindicats; associacions, i tots els qui pensem que junts ho hem de fer tot per Ontinyent", ha manifestat.

next