Josep Moreno canvia la direcció de Comunicació d'À Punt pel gabinet de l'Alcaldia de Cullera 

El directiu marxarà de la corporació a mitjan juliol
27 juny 2019 17:01h
El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va autoritzar al maig del passat any el nomenament de Moreno, que es convertia en el quart directiu d'À Punt Mèdia, amb el càrrec del director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting. Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA. El fins ara director de Comunicació i Publicitat d'À Punt, Josep Moreno, ha comunicat que deixa el càrrec per a emprendre un nou camí laboral, segons han confirmat a Europa Press fonts de la cadena pública. 

Moreno ja ha traslladat la decisió de la seua marxa a la corporació, que es farà efectiva a mitjan juliol, afirmen les fonts consultades. Segons avancen diversos mitjans, Moreno ha acceptat ser el cap de gabinet del nou alcalde de Cullera, el socialista Jordi Mayor.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) va autoritzar al maig del passat any el nomenament de Moreno, que es convertia en el quart directiu d'À Punt Mèdia, amb el càrrec del director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting. L'excàrrec socialista va ser autoritzat per al lloc amb un vot en contra i designat a proposta de la directora general d'À Punt, Empar Marco.

Moreno va exercir des de l'any 2000 fins al 2008 com a cap del Departament de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament d'Alaquàs i, posteriorment, com a cap de gabinet d'aquesta institució. També va ser soci fundador de la consultora de comunicació Assessorament i Estudis d'Imatge SL.

Posteriorment, Moreno va ser cap de gabinet de l'aleshores secretari general del PSPV (2008-2011), Jorge Alarte, i el 2011 va ser elegit diputat a les Corts. Durant aquest període va ser membre de la Comissió de RTVV i coredactor del text alternatiu a la llei del 2012 de l'Estatut de Radiotelevisió Valenciana.

Després d'eixe període en la política, va fer treballs d'auditoria externa com a consultor autònom en campanyes i processos electorals tant a l'estat espanyol com en països de l'Amèrica Llatina.

next