El judici per l'eixida a borsa de Bankia continua aquest dilluns amb l'exposició final de la Fiscalia

El judici quedarà vist per a sentència després del torn de les defenses, amb possible torn de paraula per als acusats
9 setembre 2019 10:37h
El judici per l'eixida a borsa de Bankia, que se celebra a l'Audiència Nacional a San Fernando de Henares (Madrid), continua aquest dilluns amb la presentació de les conclusions finals per part de les acusacions. / EFE

MADRID. El judici per l'eixida a borsa de Bankia, que se celebra a l'Audiència Nacional de San Fernando de Henares (Madrid), continua aquest dilluns amb la presentació de les conclusions finals per part de les acusacions.

Està previst que la fiscal Carmen Launa concloga la seua intervenció quatre sessions després que prenguera la paraula per a exposar el seu escrit final, en el qual va ampliar la seua acusació i va afegir el delicte de falsedat comptable pels comptes de BFA i Bankia de l'exercici 2011.

Abans que la presidenta del tribunal, Ángela Murillo, procedira a suspendre la sessió fins a aquest dilluns, dilluns passat Launa havia començat a repassar els fets que van envoltar la publicació dels comptes de l'exercici 2011, que van ser remesos a la CNMV sense el corresponent informe d'auditoria, i els motius que van portar a la reformulació d'aquests comptes el mes de maig, després de la dimissió de Rato com a president de Bankia.

Aquest dilluns, la fiscal haurà de finalitzar amb l'exposició del seu informe final, per a després donar pas a la presentació de les conclusions finals de la resta d'acusacions particulars i populars.

Finalment, arribarà el torn de les defenses –amb possible torn de paraula per als acusats– i el judici quedarà vist per a sentència.


next