Julià Álvaro s'incorpora a l'equip del vicepresident Dalmau

L'exsecretari autonòmic de Medi Ambient va ser número cinc de la candidatura d'Unides Podem a les Corts per la demarcació de València en les últimes eleccions autonòmiques
18 setembre 2019 14:01h
Álvaro va ser destituït com a secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic després d'haver mantingut discrepàncies públiques amb la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián. Imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El vicepresident segon del Consell i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha nomenat com a assessor Julià Álvaro, secretari autonòmic en la legislatura anterior i que després de ser destituït va decidir concórrer en les llistes d'Unides Podem per la demarcació de València en les eleccions autonòmiques.

L'exsecretari autonòmic de Medi Ambient va ser número cinc de la candidatura d'Unides Podem a les Corts per la demarcació de València en les últimes eleccions autonòmiques, però els resultats van impedir que aconseguira un escó. Ara torna a la Generalitat com a assessor de Dalmau, segons publica aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Al febrer de l'any passat, Álvaro va ser destituït com a secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic després d'haver mantingut discrepàncies públiques amb la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián. Poc després, va renunciar al càrrec de portaveu de Verds-Equo del País Valencià, formació ecologista que forma part de la coalició Compromís.

Álvaro, que considera que l'ecologia política és el vector de canvi cap a un model econòmic, va criticar, quan es va incorporar a les llistes d'Unides Podem, que les Corts i el Govern del Botànic van ser capaços, en l'anterior legislatura, de plantejar una actitud positiva a l'inici, però que després no van ser "capaços de rematar determinades iniciatives", en relació a Intu Mediterrani; la Zona d'Activitat Logística (ZAL) del Port de València, i el servei de dipòsit i devolució d'envasos.

next