La Junta d'Andalusia facilita a Vox les dades de metges, psicòlegs i treballadors contra la violència de gènere

El partit d'ultradreta assegura que no pretén fer "llistes negres" però demana més informació sobre els professionals
3 maig 2019 12:45h
El portaveu de Vox al Parlament Andalús, Francisco Serrano, va assegurar aquest dijous que la Junta d'Andalusia els havia donat les dades personals i professionals que van sol·licitar. / FLICKR EMILIO

MADRID. La Junta d'Andalusia ha facilitat, finalment, a Vox les dades personals i professionals de metges, psicòlegs i treballadors socials que formen part dels programes contra la violència de gènere, segons va confirmar aquest dijous el portaveu de Vox al Parlament Andalús, Francisco Serrano, en una entrevista per a Siete TV. 

Segons Serrano, una vegada obtingut el llistat, Vox demana "una ampliació" de les dades. "Hem descobert que el 50% no estan col·legiats", ha dit Serrano, que ha afirmat que "no es tracta de fer llistes negres" sinó d'aixecar casos "d'apadrinament" i de la prestació d'un servei "sense control". 

"Volem saber els professionals que fan un servei públic tan important, fins i tot pel bé de les dones maltractades. Com podem deixar en mans no professionals informes que van als jutjats?", ha preguntat.

next