La Junta Electoral fixa el temps de publicitat gratuïta dels partits polítics en À Punt

El PPCV i el PSPV disposen de 30 minuts, Compromís de 20 i Ciutadans i Unides Podem-Esquerra Unida de 15
3 abril 2019 18:42h
 La Junta Electoral ha acordat la constitució de la Comissió de Ràdio i Televisió. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Junta Electoral valenciana ha acordat la distribució dels temps gratuïts de propaganda electoral en ràdio i televisió de titularitat pública l'àmbit de difusió de la qual siga el País Valencià per a les eleccions generals i autonòmiques del 28 d'abril.

Respecte a les eleccions a les Corts, PPCV i PSPV disposen de 30 minuts, Compromís de 20 i Ciutadans i Unides Podem-Esquerra Unida compten amb 15. A més, cinc candidatures extraparlamentàries que es presenten per les tres demarcacions tindran cinc minuts: PACMA, Partit Comunista dels Pobles d'Espanya, Vox, Avant Adelante Los Verdes Ecopacifistas i Esquerra Republicana del País Valencià.

Quant a les generals, PP i PSPV tindran 45 minuts i Unides Podem-Esquerra Unida, Ciutadans i Compromís 30 minuts. Tindran 10 minuts els cinc partits extraparlamentaris anteriors més Recortes Cero-Grupo Verde.

En la mateixa reunió, la Junta Electoral ha acordat la constitució de la Comissió de Ràdio i Televisió, prevista en la legislació i que celebrarà la seua sessió constitutiva aquest dijous 4 d'abril.

next