El jutge del frau de l'EMT accepta que CaixaBank es persone com a possible responsable civil

L'entitat bancària va sol·licitar la seua personació com a acusació particular, extrem que va ser rebutjat en un primer moment
7 novembre 2019 18:05h
En la imatge, una reunió de la comissió d'investigació del frau de l'EMT del passat 30 d'octubre. / BIEL ALIÑO, EFE

VALÈNCIA (EFE). El jutge que investiga el suposat frau de quatre milions d'euros a l'EMT de València ha acceptat la personació de CaixaBank en la causa com a "possible responsable civil", segons consta en una providència datada aquest dijous a què ha tingut accés EFE.

Aquesta entitat bancària ja va sol·licitar la seua personació anteriorment com a acusació particular, extrem que va rebutjar el jutge en un primer moment en considerar que no tenia interés legítim en el procediment.

CaixaBank va presentar un nou escrit al jutge aportant el requeriment presentat per l'EMT a CaixaBank perquè retorne els diners estafats en considerar que l'entitat bancària no va complir els protocols ni la preceptiva legislació.

En conseqüència, aquest dijous el jutge ha comunicat que CaixaBank té dret a personar-se com a possible responsable civil d'acord amb el que es disposa en l'article 120.3 del Codi Penal.

next