La jutgessa del cas Erial cita a declarar Olivas, Cotino i la família de Zaplana

Entre les persones que hauran de comparéixer al jutjat a l'octubre hi ha la dona i la filla de l'expresident de la Generalitat i exministre
2 juliol 2019 10:27h
La jutgessa que investiga el suposat cobrament de comissions per adjudicacions de les ITV durant la gestió d'Eduardo Zaplana al capdavant de la Generalitat ha citat José Luis Olivas i Juan Cotino per al dia 23 d'octubre. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El jutjat d'instrucció número 8 de València ha citat a declarar a l'octubre en qualitat d'investigats pel cas Erial l'expresident de la Generalitat i de Bancaixa José Luis Olivas, l'exvicepresident valencià Juan Cotino i part de la família de l'expresident de la Generalitat i exministre Eduardo Zaplana, entre d'altres.

En una providència, la jutgessa que investiga el suposat cobrament de comissions per adjudicacions de les Inspeccions Tècniques de Vehicles (ITV) durant la gestió de Zaplana al capdavant de la Generalitat ha citat Olivas i Cotino per al dia 23 d'octubre.

L'exdiputada Elvira Suanzes i la secretària personal de Zaplana Mitsouko Henríquez hauran d'acudir davant la jutgessa l'endemà, mentre que per al dia 25 d'octubre està prevista la compareixença de la dona de Zaplana, Rosa Barceló, i la de la seua filla, María Zaplana.

El dia 23 també declararan Francisco Pérez i Juan Bautista Fuster; el dia 24, Saturnino Suanzes i Roberto Edgar Bataouche, i el 25, Luis Iglesias i Ángel Salas. A més, estan citades a declarar com a investigades el dia 28 d'octubre María Teresa García i María Paloma Domínguez. 

next