El jutjat número 1 de Sueca es farà càrrec de la causa sobre l'abús sexual en grup en una platja de Cullera

Els cinc detinguts seran citats a declarar per un suposat delicte contra la llibertat sexual
25 juny 2019 13:41h
La dona va aportar proves per a identificar els presumptes autors de l'agressió, que van ser detinguts per la Guàrdia Civil i, posteriorment, posats en llibertat i citats aquest dimarts per a un judici ràpid. Imatge d'arxiu. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El titular del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Sueca s'ha inhibit a favor del jutjat número 1 de la mateixa localitat per la causa del suposat abús sexual en grup a una dona comés per cinc homes a la platja nudista del Mareny de Sant Llorenç, a Cullera.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia valencià han informat a EFE que el jutge ha pres aquesta decisió després d'advertir que el jutjat número 1, de guàrdia quan va ser presentada la denúncia, ja havia obert diligències per la mateixa causa. Per això, ha suspés el judici per delicte lleu contra els suposats agressors previst per a aquest dimarts.

La dona va aportar proves per a identificar els presumptes autors de l'agressió, que van ser detinguts per la Guàrdia Civil i, posteriorment, posats en llibertat i citats aquest dimarts per a un judici ràpid.

No obstant això, després de la decisió del jutjat número 2, ara el cas seguirà les vies ordinàries i serà el jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Sueca qui ha de citar els cinc homes per un suposat delicte contra la llibertat sexual.

next