El jutjat processa Pere Fuset per la mort d'un treballador a Vivers en la Fira de Juliol del 2017

El titular del jutjat d'instrucció número 18 també ha processat els promotors de l'esdeveniment
18 octubre 2019 17:08h

VALÈNCIA (EFE). El jutge del cas obert per la mort d'un treballador durant la construcció d'una graderia a Vivers per als concerts de la Fira de Juliol del 2017 ha processat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, per un delicte d'homicidi causat per imprudència greu i un altre de prevaricació, segons fonts pròximes al cas.

El titular del jutjat d'instrucció número 18 també ha processat els promotors de l'esdeveniment, mentre que assenyala l'Ajuntament de València com a responsable civil subsidiari.

La resolució no és ferma i cap la possibilitat de presentar recurs. De fet, des de l'entorn de Fuset indiquen la voluntat del regidor de recórrer contra la decisió del jutjat.

El treballador, que va caure de més de tres metres d'altura mentre participava en el muntatge d'unes graderies amb capacitat per a quasi mil persones per a l'edició del 2017 de la Fira de Juliol, tenia 47 anys, estava casat i tenia dues filles.

Fuset va declarar com a imputat en aquest cas el mes de gener passat i va defensar que va actuar d'acord als informes dels tècnics de l'ajuntament i que va signar el que aquests li van dir.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next