La Colla d'À Punt visita Expojove, Exponadal i la Fira d'Oci infantil i juvenil de Castelló de la Plana

Els protagonistes de la programació infantil del canal públic també participaran el 3 i 4 de gener en el festival Feretes i Cançonetes que tindrà lloc al Palau de la Música de València
25 desembre 2019 11:11h
La  Colla passarà aquest Nadal amb els més menuts. / À PUNT

VALÈNCIA. Els Bíters i Les Feretes compartiran Nadal amb els més menuts a distints punts del País Valencià. Els protagonistes de la programació de La Colla volen estar allí on estan els xiquets. Per això À Punt estarà en Expojove a València, en Exponadal a Alacant i en la Fira d'Oci Infantil i Juvenil de Castelló de la Plana.

A València, À Punt ha preparat entre el 26 de desembre i el 4 de gener una pista de patinatge de La Colla i una activitat de realitat virtual en El cau de les feretes per a divertir els més menuts de la casa. A Expojove també hi haurà lloc per a una ludoteca. Serà el segon any consecutiu en què La Colla està present en Expojove.

A Alacant, À Punt també tindrà presència per segon any en la Institució Firal Alacantina (IFA) entre el 27 de desembre i el 5 de gener. I ho farà en una pista de patinatge que La Colla hi ha instal·lat. En les tres fires els xiquets tindran ocasió de fer-se membres de La Colla. I a la Fira d'Oci Infantil i Juvenil de Castelló de la Plana, À Punt ha preparat un impressionant photocall dels personatges de La Colla perquè els xiquets puguen divertir-se i i fer-s'hi fotos. Serà el primer Nadal de La Colla en la Fira de Castelló de la Plana. A les tres fires es repartiran detallets entre els assistents.

D'altra banda, l'espai públic de comunicació també estarà enguany a les cavalcades dels Reis d'Orient de València, Alacant i Castelló de la Plana. A València participaran Els Bíters, Les Feretes entretindran els més menuts en la cavalcada de Castelló de la Plana i a Alacant una carrossa personalitzada de La Colla en animació participarà en la festa. Música, animació i regalets seran elements comuns de les tres cavalcades.

I els dies 3 i 4 de gener, finalment, Els Bíters, La Banda de les Feretes, Catacric, Catacrac i Historietes Medievals participaran al Palau de la Música de València en el festival Feretes i Cançonetes.

next