La Federació Espanyola de Futbol confirma que la final de Copa del Rei es veurà per La 1

El concurs s'ha hagut de repetir per ordre judicial, ja que la RFEF havia exclòs la productora Mediapro de la primera terna
24 maig 2019 19:15h
El partit de futbol es veurà a partir de les 21.00 hores en La 1 de Televisió Espanyola. / EFE

VALÈNCIA. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha confirmat fa pocs minuts que la final de la Copa del Rei que enfronta aquest dissabte el Barça i el València es veurà per La 1 de Televisió Espanyola. La RFEF s'ha vist obligada per ordre judicial a realitzar aquest divendres –poc més de 24 hores abans de la final– un nou concurs per a l'adjudicació dels drets televisius del partit arran de la denúncia presentada per Mediapro.

La productora de Jaume Roures va denunciar que la RFEF, presidida per José Luis Rubiales, va deixar fora del concurs la seua empresa de manera arbitrària. La RFEF va decidir que no contemplaria l'oferta de Mediapro, ja que consideren que l'empresa de Roures hauria participat d'uns suposats suborns a membres de la FIFA.

El jutjat mercantil número 12 de Madrid va donar la raó a Mediapro i el passat dilluns va ordenar que es repetirael concurs. Així, Mediapro ha pogut presentar una nova oferta que ha sigut valorada aquest divendres, però que no li ha servit per a ser l'operadora que finalment demà retransmetrà el partit des de l'estadi Benito Villamarín.

next