La Generalitat autoritza una ampliació de crèdit per a augmentar en 16 milions la Renda Valenciana d'Inclusió

Es tracta d'una línia de finançament que passa d'una dotació anterior de 116 milions a una de 132
22 agost 2019 19:05h
L'augment de crèdit s'ha publicat aquest dijous. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Generalitat, a través de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, ha autoritzat una ampliació de crèdit per a incrementar en 16 milions d'euros la dotació de la línia de subvenció corresponent a la Renda Valenciana d'Inclusió, segons publica aquest dijous el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Així, aquesta línia passa d'una dotació anterior de 116 milions a una de 132.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, consultat per Europa Press, dona a conéixer la resolució emesa el passat 1 d'agost per la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic que autoritza aquesta ampliació de crèdit en virtut del qual es preveu en l'article 48 de la Llei 1/2015, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, i en l'article 22.1.p de la Llei 28/2018, de pressuposts de la Generalitat per a l'exercici 2019, en la línia de subvenció S5226.

Aquesta línia de concessió directa correspon a la Renda Valenciana d'Inclusió i al capítol 4 del programa 313.50, inclusió social, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

La resolució assenyala que l'ampliació de crèdit autoritzada té com a finalitat "possibilitar la continuïtat de la gestió normalitzada de la renda valenciana d'inclusió", complementàriament a les resolucions de la citada conselleria de dates 13 de maig i 3 de juliol, i vists els expedients pendents de tràmit que es preveu resoldre, i per tractar-se de crèdits amb la condició d'ampliables prevists en l'article 22.1.p de la Llei 28/2018, de pressuposts de la Generalitat per a l'exercici 2019.

next