El Consell nomena huit nous directors generals

Presidència ocupa les vacants de tres direccions generals, i les conselleries d'Igualtat, Habitatge, Sanitat, Educació i Agricultura, una cadascuna
2 agost 2019 13:18h
La Generalitat segueix completant el tercer escaló de l'Administració amb set nous nomenaments. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. El Consell segueix ocupant les direccions generals de la Generalitat que quedaven vacants després de la remodelació de l'estructura de l'Administració pactada en l'acord del Botànic II. Aquest divendres, 2 d'agost, s'han nomenat huit nous alts càrrecs, tres d'ells dependents de Presidència.

Entre els nous alts càrrecs que dependran directament de Ximo Puig hi ha la nova directora general de Promoció Institucional. Per a aquesta Direcció General, de nova creació, Puig ha triat la politòloga Fernanda Escribano. Militant socialista de l'agrupació local de Manises, Escribano serà l'encarregada de la gestió de la imatge de la Generalitat i la publicitat institucional.

També l'exdiputada socialista a les Corts Janette Segarra s'incorpora a l'àrea de Presidència com a directora de l'Agència Valenciana Antidespoblament, mentre que el també exdiputat del PSPV al Congrés Herick Campos substitueix Josep Gisbert en la Direcció General de Turisme.

En la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra ha nomenat Mercedes Santiago directora general de Persones Majors; en la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Nuria Mataredona s'incorpora com a directora general d'Innovació Ecològica en la Construcció; en la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Margarida Castellano ocupa la Direcció General d'Innovació Educativa; mentre que en la Conselleria de Sanitat i Salut Pública Javier Burgos Muñoz es fa càrrec de la Direcció General d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària.  L'última de les direccions generals nomenades aquest divendres ha sigut la de Canvi Climàtic, dependent de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Aquest càrrec l'ocuparà Celsa Monrós Barahona.

next