La gestora de Ciutadans anima a "reflexionar junt amb els afiliats" per a "tornar a il·lusionar"

El president, Manuel García Bofill, ha assegurat que "hi ha una cosa que Ciutadans no canviarà: ser un partit de centre i de sentit comú"
21 desembre 2019 11:59h
Ciutadans ha celebrat una assemblea extraordinària a València. / EP

VALÈNCIA (EP). El president de la Comissió Gestora de Ciutadans, Manuel García Bofill, ha defensat que la formació "continua sent un partit útil i necessari per a Espanya", i per això ha animat a "reflexionar al costat dels afiliats" per a "tornar a il·lusionar i a mobilitzar els votants".

Bofill s'ha pronunciat així després d'una assemblea extraordinària celebrada aquest divendres a València, en la qual van participar més de 250 afiliats, segons ha informat el partit en un comunicat.

"És fonamental escoltar, reflexionar i dur a terme un debat constructiu, basat a escoltar totes les solucions que es proposen", ha assegurat Bofill, qui ha acudit a la trobada acompanyada del responsable d'Organització, Fran Hervías.

Bofill ha explicat que la reunió, "a més de per a explicar el procés que seguirà Cs fins a l'Assemblea Extraordinària de març, respon a l'interés de la gestora de conéixer l'estat d'ànim, escoltar, respondre preguntes i tenir un contacte personal amb els afiliats".

En aquest sentit, ha afegit que "hi ha una cosa que Ciutadans no canviarà: ser un partit de centre i de sentit comú".

"Les nostres propostes no són d'esquerra o de dreta, són per als ciutadans, per a les famílies, els treballadors i els autònoms, perquè creiem en un teixit empresarial lliure i en la igualtat d'oportunitats", ha afirmat, al mateix temps que ha advocat per "tornar a il·lusionar i a mobilitzar els votants".

El president de la gestora ha considerat que "és important recollir totes les opinions per a elaborar els documents que determinaran finalment el model de partit que volen els afiliats", uns documents que, segons han recordat des del partit, "hauran de sotmetre's a debat en el congrés de març".

next