La Guàrdia Civil deté un home per furtar 39 coloms valorats en 30.000 euros al Puig de Santa Maria

Els agents han pogut corroborar que pretenien utilitzar els coloms per a practicar tir amb escopeta
22 agost 2019 19:13h
Els coloms estaven valorats en 30.000 euros. / GUÀRDIA CIVIL

VALÈNCIA. Agents de l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Xàtiva (la Costera) i la Patrulla del Seprona de Navarrés han detingut un home de 30 anys per la seua presumpta implicació en el robatori amb força de 39 coloms esportius, valorats en 30.000 euros, en la localitat del Puig de Santa Maria (l'Horta Nord). Pretenien utilitzar els animals per a practicar tir amb escopeta.

El detingut, suposadament, va accedir a un picador de coloms al Puig de Santa Maria, fracturant el cadenat i va traure de l'interior 39 coloms d'ús esportiu, valorats en uns 30.000 euros, ha informat l'institut armat en un comunicat.

Les investigacions van arribar fins a un caseriu de la localitat de Quesa (la Canal de Navarrés), on els agents van localitzar gran part dels coloms sostrets i les anelles d'identificació d'aquests, que havien sigut tallades de les potes i tirades al costat del caseriu.

Els agents han pogut corroborar que pretenien utilitzar els coloms per a practicar tir amb escopeta. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 2 de Xàtiva.

next