'La marca de los consumidores' porta a València la iniciativa per a comprar a preu just per al productor 

El dijous 27 de juny, la plataforma 'Quién es el jefe?' presenta a Russafa el seu projecte
3 juny 2019 12:00h
La iniciativa permet als consumidors escollir en quines condicions es produeix allò que consumeixen i també asseguren al productor una remuneració justa. / LA MARCA DE LOS CONSUMIDORES

VALÈNCIA. La iniciativa 'Quién es el jefe. La marca de los consumidores' presenta el dijous 27 de juny a València la seua plataforma per a comprar aliments a un preu just per al productor. L'esdeveniment està previst per al dia 27 d'aquest mes i tindrà lloc a les 19.00 hores al Café ArtySana de Russafa, al carrer de Dénia.

 'La marca de los consumidores' és un moviment iniciat per consumidors anònims i ramaders mitjançant el qual es dissenya un producte per a produir-lo en condicions adequades i vendre'l a un preu just. La iniciativa va sorgir a França fa ara dos anys. Els productors de llet del país gal passaven per una important crisi. 

Així, aquesta iniciativa permet als consumidors escollir en quines condicions es produeix allò que consumeixen i també asseguren al productor una remuneració justa. 

Després de dos anys d'èxit a França, el moviment ha començat a gestar-se a l'estat espanyol i ara els impulsors el presenten a València, que és la segona autonomia on més acollida ha tingut. 

next