La marea verda del Celtic de Glasgow tiny València

Centenars d'aficionats del club escocés esperen el partit d'Europa League pels carrers de la ciutat
21 febrer 2019 14:52h
Cinc aficionats van ser detinguts aquest dimecres per enfrontar-se a la policia i un sisé per tràfic de drogues. / EFE

VALÈNCIA. Milers de seguidors del Celtic de Glasgow han tenyit de verd des de primera hora del matí d'aquest dijous els carrers més cèntrics de València i els voltants del camp de Mestalla, on ocupen les terrasses de bars i pubs en una jornada assolellada i de bona temperatura.

Al costat del verd i blanc de les seues samarretes, l'altre color que més destaca és el groc de la cervesa a la qual els afeccionats escocesos han donat bon compte des de bé prompte.

València i Celtic s'enfronten aquesta vesprada a Mestalla en la volta dels setzens de final de la Lliga Europa després d'haver guanyat l'equip valencià per 0-2 fa una setmana a la ciutat escocesa, circumstància que no ha retret als seguidors del Celtic a l'hora de desplaçar-se fins a València.

Sis detinguts

Cinc afeccionats britànics del Celtic de Glasgow han sigut detinguts a la ciutat de València després de protagonitzar diversos incidents i agredir agents de policia amb botelles, gots i cadires, segons ha informat aquest dijous la Prefectura Superior de Policia.

Per altra banda,  el sisé va ser capturat per tràfic de drogues quan es desplaçava amb tren a València des de Castelló de la Plana (la Plana Alta).


next