La nau Victoria visitarà València per a commemorar el cinqué centenari de la primera volta al món

El vaixell és una rèplica del navili llegendari que entre el 1519 i el 1522 va realitzar la major aventura marítima de la història
8 març 2019 11:47h
 L'escala a València forma part de la gira internacional que la nau Victoria està realitzant per a commemorar l'efemèride al llarg de diferents ports del Mediterrani. / FUNDACIÓ NAO VICTORIA

VALÈNCIA. La nau Victoria, rèplica única del vaixell espanyol que va fer la primera volta al món, podrà ser visitada del 15 al 24 de març a la Marina de València, davant del Veles e Vents. Així, el vaixell obrirà les seues cobertes al públic a partir d'aquest divendres de 10.00h a 19.00h i desenvoluparà un programa de visites guiades per a grups de centres educatius i altres entitats de la ciutat.

Es tracta de la rèplica del navili llegendari que entre el 1519 i el 1522 va realitzar la major aventura marítima de la història: la primera volta al món, capitanejada per Magalhães i Elcano. L'expedició va durar tres anys i 14 dies, es van navegar 32.000 milles nàutiques (78.000 km) i per primera vegada en la història es pegava la volta al planeta.

L'escala a València forma part de la gira internacional que la nau Victoria està realitzant per a commemorar l'efemèride al llarg de diferents ports del Mediterrani.

Es tracta d'una fidel rèplica històrica de 26 metres d'eslora i 7 de mànega, de pi i roure en la qual els visitants podran recórrer les seues cobertes, admirar les formes i detalls i conéixer la seua increïble història i les condicions de vida dels tripulants. A més, baixant al celler podran experimentar com viuen els homes i dones que hui dia componen la seua tripulació.

next