La Pegatina, Sara Lugo i Venga Monjas, en el festival Iboga a Tavernes de la Valldigna 

El festival se celebrarà del 24 al 29 de juliol amb bandes internacionals de reggae, ska o electro-jazz
12 juny 2019 14:00h
El festival celebrat a la platja es clausura el diumenge 29 amb una gran festa de l'aigua / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. L'Iboga Summer Festival arranca el 24 de juliol amb les actuacions de Sara Lugo, La Trocamba Matanusca i Los 300 i, fins al diumenge 28, comptarà amb actuacions musicals de bandes internacionals de referència en els gèneres balkan, ska, reggae, swing, electro-jazz o world music.

El festival, que se celebra a la platja de Tavernes de la Valldigna, rebrà en el seu primer dia l'actuació de la cantant Sara Lugo, així com La Trocamba Matanusca, que presenta el seu nou disc: A pic i pala. A més, en aquesta primera jornada també participaran Els 300, amb una formació composta per integrants de la banda Eskorzo, i Venga Monjas, que suposa el primer espectacle còmic que s'incorpora al festival, segons ha informat l'organització en un comunicat.

El dijous 25 de juliol serà el torn de Fanfare Ciocarlia, La Pegatina i Vinila Von Bismarck, en el seu últim concert de la gira 'Motel llamado mentira'. A més, també hi actuaran Otava Jo o Parno Graszt, bandes excel·lents per als amants del balkan.

Per a començar el cap de setmana, el divendres 26 actuaran les bandes Dubioza Kolektiv, Femi Kuti & The Positive Force, Natty Bo & Soweto, que rememora el concert d'Ska Cubano de la primera edició de l'Iboga Summer Festival i Limbotheque, amb un directe molt especial que serà gravat en DVD. La gira Cabecita Loca de Mr Kilombo també farà parada a Tavernes. Com a colofó, la jornada es tancarà amb La P'tite Fumeé, Vandal i un after dedicat en exclusiva a la música psy-tràngol.

El dissabte 27 té com a plats forts els concerts d'Orishas, que tornen després de 10 anys de descans; Asian Dub Foundation, que commemoren el 21 qniversari del mític àlbum Rafi's Revenge; The Toasters, i Grison Beatbox, campió del món de Loopstation i figura reconeguda del programa La Resistencia. 

Finalment, el diumenge es clausura amb una gran festa de l'aigua on tot el festival es converteix en una festa entre amics, amb fruita fresca i alguna sorpresa que només els assistents allí presents podran gaudir.

next