La pilot i esportista Patricia Campos reflexiona sobre la igualtat de gènere al Puig de Santa Maria

La jornada se celebrarà el diumenge 31 de març a les 11.00 hores al poliesportiu La Pedrera
25 març 2019 15:33h
Patricia Campos, amb un dels trofeus aconseguits als Estats Units. / EL PUIG DE SANTA MARIA

VALÈNCIA. L'Ajuntament del Puig de Santa Maria reivindica la igualtat de gènere i ho fa programant una jornada que "servirà de suport i inspiració a tota la població". L'esdeveniment emmarcat en la programació dels actes del 8 de Març es desenvoluparà el diumenge 31 de març a la localitat de l'Horta Nord.

En aquesta jornada, segons explica el consistori en un comunicat, els assistents podran conéixer la vida professional i personal de Patricia Campos, "la primera pilot militar de les Forces Armades que va optar per lluitar pels drets humans i millorar les condicions de vida de moltes dones fundant l'ONG Goals for Freedom". Patricia, que a més ha estat entrenadora de futbol als Estats Units i és considerada una de les cinc dones més influents de l'esport a l'Estat, "relatarà la seua experiència junt a Enriqueta Piquer, la primera dona directora en un col·legi públic de la localitat.

L'esdeveniment es realitzarà a les 11.00 hores al Poliesportiu Municipal La Pedrera amb el relat d'aquestes dues dones empoderades que parlaran de les seues experiències trencant barreres i estereotips. La conferència serà moderada pel periodista expert en comunicació i màrqueting esportiu Chema Lamirán, que s'encarregarà d'introduir la situació de la dona en les últimes dècades i conduir la xerrada entre ambdues.

Per a concloure, es disputarà un partit de futbol amistós a les 12.30 hores al mateix lloc, on podran participar tots els assistents. Per a apuntar-se, cal escriure un correu electrònica a l'adreça partido@proyectosupera-t.com.

next