La Plaça del Llibre i l'EMT València organitzen un concurs de microrelats a Twitter

Sota l'etiqueta #EMTalaPlaça19, els participants hauran de continuar en una piulada un fragment del llibre 'L'oblit', de Jaume Pérez-Montaner
3 octubre 2019 14:30h
Imatge d'arxiu de la fira La Plaça del LLibre celebrada a València. / DLV

VALÈNCIA. La Fundació FULL –una de les organitzadores de la Plaça del Llibre– i l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València han llançat un concurs de microrelats a Twitter amb motiu de la nova edició de la Plaça del Llibre de València. Sota l'etiqueta #EMTalaPlaça19, els participants hauran de continuar en una piulada un fragment del llibre L'oblit, de Jaume Pérez-Montaner.

El fragment en concret és "La ciutat s'estenia al sol amb vestit de diumenge. Una bafarada d'aire calent i apegalós et saludà en creuar la porta entreoberta del carrer...", ha informat l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV) en un comunicat.

El text complet de Pérez-Montaner forma part de l'antologia Defensa d'una forma. Poesia completa 1976-2018, publicat per la Institució Alfons el Magnànim l'any 2019 i que serà presentat com a part de la programació de la Plaça. El concurs estarà vigent fins al 30 d'octubre.

El primer premi serà un xec regal per valor de 100 euros per a la compra de llibres en la Plaça i un abonament d'EMT València de 30 viatges. També s'atorgaran dos accèssits per valor de 50 euros per a la compra de llibres en la Plaça i un abonament d'EMT València de 30 viatges.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next