La Policia d'Almenara assenyala una mestra per no baixar l'alumnat al pati a una exhibició militar

"Llàstima que als de 5é A no els hagen deixat baixar", manifesten els agents locals a través de les xarxes
9 abril 2019 17:20h
Les tropes de l'exèrcit espanyol es troben fent maniobres a Almenara (la Plana Baixa). / POLICIA LOCAL D'ALMENARA

VALÈNCIA. La Policia Local d'Almenara ha traslladat a través de les xarxes socials la seua satisfacció per rebre la població una Unitat de Transmissions de Marines que s'hi troba a la localitat de la Plana Baixa fent maniobres. Els agents han agraït la presència dels militars, però, en el seu missatge de benvinguda han entrat a valorar la decisió dels docents que han declinat incloure entre les tasques pedagògiques realitzar una visita a l'exèrcit.

"La Unitat de Transmissió de Marines es troba de maniobres. Durant aquesta setmana aquests homes i dones visitaran el col·legi, la línia XYZ, ens oferiran cursos i revisaran totes les nostres muntanyes a peu. Gràcies per triar-nos i benvinguts. Llàstima que a 5é A no els hagen deixat baixar", ha sigut el comentari publicat aquest dimarts al perfil oficial de la Policia Local d'Almenara.

El pronunciament de la Policia Local d'Almenera on assenyala la decisió de la mestra responsable de 5é A del centre educatiu ha provocat la reacció de diversos usuaris a Facebook que han retret als agents que entraren a valorar la decisió de la docent sobre la visita de la tropa militar.

Els agents no citen l'escola sinó que indiquen que "visitaran el col·legi" i els provoca "llàstima" que a la classe de 5é A no els "hagen deixat anar" a veure l'exhibició militar que els marines han fet al pati de l'escola aquest dimarts, 9 d'abril, aprofitant que el contingent està de maniobres a la localitat.

A la localitat de la Plana Baixa només hi ha una centre educatiu, el Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) Juan Carlos I, a més d'una escola infantil municipal i un institut d'ensenyament secundari. Per tant, no deixa lloc al dubte en l'àmbit local sobre qui és el docent que ha decidit no incloure la visita a l'exèrcit entre les tasques pedagògiques de la classe.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next