La Policia d'Almenara es disculpa amb la mestra assenyalada per no participar en una exhibició militar

El cos va criticar la professora en les xarxes socials per no haver baixat al pati amb l'alumnat per a presenciar una activitat de l'Exèrcit
10 abril 2019 21:50h

VALÈNCIA. La Policia Local d'Almenara ha fet un pas enrere. Vint-i-quatre hores després d'haver publicat al mur de Facebook un missatge assenyalant una professora del col·legi públic Juan Carlos I que es va negar a participar amb el seu alumnat en una exhibició militar, el cos policial ha demanat disculpes a la docent i a totes aquelles persones que s'hagen pogut sentir ofeses.

També a través d'un missatge de Facebook, la Policia Local d'Almenara (la Plana Baixa) ha explicat que la seua intenció no era "ofendre ningú". "Després de la polèmica suscitada per la nostra publicació, no era la nostra intenció ofendre ningú. Aquest cos de policia local sempre ha col·laborat amb el col·legi i, especialment, amb el professorat, així que als ofesos, les nostres disculpes", resa el missatge.

El gestor del compte oficial de la Policia Local va publicar aquest dimarts un missatge en què traslladava la seua satisfacció per rebre a la població una Unitat de Transmissions de Marines que va triar la localitat de la Plana Baixa per a fer unes maniobres. "La Unitat de Transmissió de Marines es troba de maniobres. Durant aquesta setmana aquests homes i dones visitaran el col·legi, la línia XYZ, ens oferiran cursos i revisaran totes les nostres muntanyes a peu. Gràcies per triar-nos i benvinguts". Aquest missatge, però, acabava assenyalant una docent que en la visita dels militars a l'escola del municipi no havia volgut participar en l'exhibició militar que la Unitat de Marines va fer a l'escola. "Llàstima que a 5é A no els hagen deixat baixar". Va ser justament aquesta última frase la que va suscitar la polèmica.

El pronunciament de la Policia Local d'Almenara on assenyala la decisió de la mestra responsable de 5é A del centre educatiu va provocar la reacció de diversos usuaris a Facebook, que van retreure als agents que entraren a valorar la decisió de la docent sobre la visita de la tropa militar.

next