La policia investiga les causes del presumpte suïcidi d'un intern al CIE de Sapadors

Els fets es van produir dilluns a la vesprada i l'autòpsia confirmarà les causes de la mort
16 juliol 2019 10:58h
La mort es va produir dins del Centre d'Internament d'Estrangers de Sapadors, a València. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. La policia ha obert una investigació per a determinar les causes del suïcidi d'un immigrant intern al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Sapadors, a València.

Segons fonts de la Prefectura Superior de Policia, els fets es van produir aquest dilluns a la vesprada a l'interior del centre. Una comissió judicial va ordenar passades unes hores l'alçament del cadàver i va determinar el suïcidi com a causa de la defunció, a l'espera de l'autòpsia.

L'immigrant es trobava ingressat al CIE de Sapadors per ordre del jutjat d'instrucció número 2 d'Algesires (Cadis), segons les mateixes fonts.

Gravació dels fets

Aquest dimarts el delegat del govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, ha explicat que la víctima havia patit, hores abans del suïcidi, una agressió després d'una baralla entre dos grups d'interns. A conseqüència dels fets, l'intern va ser separat de la resta ja que, pel que sembla, l'agressió del grup rival s'havia centrat sobre ell.

L'home va ser aïllat provisionalment per a la seua protecció i va estar vigilat, però "en els escassos minuts que van passar entre un control i un altre sembla ser que va decidir llevar-se la vida", ha indicat Fulgencio.

El delegat del govern espanyol ha assenyalat així mateix que les càmeres van gravar els fets i que aquells enregistraments han sigut posats a disposició de l'autoritat judicial.

next