La Policia Local de València salva un jove que havia patit un infart a la platja de la Malva-rosa

Els agents van practicar maniobres de reanimació al jove de 21 anys mentre esperaven l'arribada de l'ambulància
3 setembre 2019 11:55h
Els agents van practicar les primeres maniobres de reanimació a la mateixa arena de la Malva-rosa. / EP

VALÈNCIA. Quatre agents de la setena Unitat de Districte Marítim de València han aconseguit salvar la vida a un jove de 21 anys després que aquest patira un infart a la platja de la Malva-rosa, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Un banyista va alertar dos agents que estaven realitzant un servei de vigilància a les 23.40 del passat dissabte per a avisar-los que un jove havia patit un infart en la riba de la platja, a l'altura de l'Hospital de la Malva-rosa.

Els agents van recórrer 300 metres a la carrera fins que van observar un jove inconscient en posició de decúbit supí en l'arena, envoltat de persones que els van explicar que el xic s'havia desplomat i havia caigut a terra de sobte.

Els policies van comprovar que el jove es trobava sense pols i van iniciar una reanimació cardiopulmonar mentre demanaven una ambulància. A continuació, va arribar una altra patrulla que va atendre el jove amb un desfibril·lador fins que van arribar serveis sanitaris que el van traslladar a l'Hospital Clínic.

next