La publicitat institucional de la Generalitat dependrà de Fernanda Escribano

El Consell nomena la politòloga i membre de l'agrupació socialista de Manises directora general de Promoció Institucional
2 agost 2019 12:33h
Fernanda Escribano ha col·laborat com a politòloga en el programa À Punt Directe.

VALÈNCIA. El Consell segueix ocupant les direccions generals de la Generalitat que quedaven vacants després de la remodelació de l'estructura de l'administració pactada en l'acord del Botànic II. Aquest divendres, 2 d'agost, s'han nomenat set nous alts càrrecs, tres d'ells dependents de Presidència.

Entre els nous alts càrrecs que dependran directament de Ximo Puig hi ha la nova directora general de Promoció Institucional. Per a aquesta Direcció General, de nova creació, Puig ha triat la politòloga Fernanda Escribano. Militant socialista de l'agrupació local de Manises, Escribano serà l'encarregada de la gestió de la imatge de la Generalitat i la publicitat institucional.

També l'exdiputada socialista a les Corts Janette Segarra s'incorpora a l'àrea de Presidència com a directora de l'Agència Valenciana Antidespoblament, mentre que el també exdiputat del PSPV al Congrés Herick Campos substitueix Josep Gisbert en la Direcció General de Turisme.

En la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra ha nomenat Mercedes Santiago directora general de Persones Majors; en la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Nuria Mataredona s'incorpora com a directora general d'Innovació Ecològica en la Construcció; en la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Margarida Castellano ocupa la Direcció General d'Innovació Educativa; mentre que en la Conselleria de Sanitat i Salut Pública Javier Burgos Muñoz es fa càrrec de la Direcció General d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària. 

next