La ràdio d'À Punt estrena un nou magazín cultural conduït per l'escriptora Anna Moner

L'espai radiofònic s'emetrà cada dimecres i tindrà una durada de 55 minuts
18 juny 2019 14:32h
L'escriptora Anna Moner acaba de publicar 'La mirada de vidre', premi Ciutat d'Alzira del 2018, i el 2016 va presentar 'Gabinet de curiositat', un recull de texts apareguts en Diari La Veu entre el 2013 i el 2015. / DANIEL GARCÍA-SALA  

VALÈNCIA. La ràdio d'À Punt Mèdia estrena Gabinet de curiositats, un programa setmanal que cada dimecres i durant 55 minuts parlarà sobre les manifestacions de la cultura en tots els seus àmbits, des de la literatura, les arts i la ciència, amb un punt de vista personal i literari. Al capdavant del programa estarà l'escriptora i artista Anna Moner.

La primera temporada de Gabinet de curiositats abordarà el tema dels monstres en tots els seus vessants i farà un recorregut pels antecedents de cadascun, l'origen, l'evolució, l'adaptació a diferents mitjans, la recepció i les petjades que ha deixat en el camp literari, en les arts plàstiques, el cinema i la música. Frankestein, Dràcula, els monstres de Tim Burton, els vampirs o les mòmies passaran per Gabinet de curiositats a través d'una mirada pròpia i ben ambientada, ha assenyalat la cadena pública en un comunicat.

El programa està codirigit pels escriptors i artistes Anna Moner i Sebastià Carratalà. El també col·laborador d'aquest diari, Sebastià Carratalà, també és el guionista del nou magazín. El nou espai radiofònic compta amb una introducció i un comiat de caràcter literari, bé d'elaboració pròpia, bé d'algun dels autors vinculats al tema tractat, talls de veu amb fragments d'obres, talls de fragments de pel·lícules, talls de música i l'ambientació sonora adient pera cada programa.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next