La segona edició de 'Family Duo' s'estrena el 12 d'abril

À Punt confia de nou en el concurs de talents familiar, que, en aquesta edició, s'emetrà el divendres a la nit
2 abril 2019 13:30h
La segona edició de 'Family Duo' s'emetrà el divendres després de l'informatiu de la nit. / DLV

VALÈNCIA. Un dels grans èxits d'audiència dels primers mesos de vida d'À Punt torna a pantalla. La segona edició del concurs de talents Family Duo s'estrenarà el pròxim divendres 12 d'abril a les 21.45 hores, segons han confirmat aquest dimarts la directora general d'À Punt, Empar Marco, i el responsable d'entreteniment de la productora, Mario Briongos.

El programa, produït per FremantleMedia i Laponia TV, seguirà el mateix format que el de la primera edició. De fet, hi ha molts pocs canvis respecte de l'edició anterior. El programa torna a confiar en Joan Espinosa i Sonia Fernández com a presentadors del concurs de talents i en Sandra Cervera, Sergio Alcover, Carlos Marco i Mari Giner com a membres del jurat. Tots quatre valoraran les parelles de familiars, que s'enfrontaran, primer, a una audició davant del jurat. Tan sols si aconsegueixen el 'sí' de tres membres del jurat, podran cantar davant del públic.

La gran novetat d'aquesta segona edició és que el jurat tindrà l'opció de repescar algun duo que el públic haja considerat que no era mereixedor de passar a la següent fase. Cal recordar que les parelles que arriben a cantar davant del púbic necessiten el suport d'almenys el 75% de les persones que estan al plató per a passar a la fase d'eliminatòries.

Family Duo substitueix La qüestió

La segona temporada de Family Duo passa del prime time del dissabte al mateix espai de la graella però del divendres. Així doncs, el concurs de talents familiars substitueix La qüestió, que durant el període electoral no s'emetrà, i, una vegada passen els comicis, la televisió pública recuperarà el programa d'anàlisi de l'actualitat produït per la cadena. 

Ara bé, quan torne, el magazine presentat per Jèssica Crespo i Adelaida Ferre canviarà de dia. En aquest sentit, Empar Marco ha apuntat que, quan arribe el moment, À Punt estudiarà quina és el dia en què s'emetrà La qüestió en la televisió. Durant la campanya electoral, la directora general de la cadena ha assegurat que s'oferiran debats i espais dedicats a informar sobre les properes eleccions.

Pujar l'audiència

À Punt ha reservat per al retorn de Family Duo un espai idoni per a donar-li un impuls més a l'audiència. "Divendres i en prime time", ha respost Marco en ser preguntada sobre les expectatives de la cadena sobre la xifra d'espectadors que espera guanyar la televisió pública. 

El creixement "no el sabem", però "tenen una bona ocasió", ha destacat la directora de l'ens. La primera edició del concurs va aportar "prestigi, notorietat i audiència", ha recordat Marco, qui ha afegit que la passada temporada Family Duo va aconseguir "un 2,5% de mitjana", és a dir, "un 43% per damunt de l'audiència de la cadena", ha ressaltat. Però, la final –que va guanyar la parella d'Onil (l'Alcoià), formada per Raquel i Juan Carlos, de 26 i 25– va arribar al 4,7% d'espectadors. Davant d'això, "l'expectativa és que cresca" aprofitant que l'ens acaba de marcar durant aquest mes de març un nou rècord històric de quota de pantalla.

Un premi de 10.000 euros

La mecànica d'aquesta edició de Family Duo serà la mateixa. Les úniques novetats són més quantitat de "brillantor" en el plató, ha destacat Espinosa, i la "palanca", un mànec ubicat davant la taula del jurat per a "indultar" aquells tàndems que descarte el públic, han destacat Briongos i Marco. 

La segona temporada té una durada de 13 programes de 113 minuts de durada cadascun d'ells, dels quals set són audicions –davant el jurat i el públic–, tres duels, dues semifinals i una final. El grup guanyador del concurs s'emportarà 10.000 euros, la mateixa quantitat que en l'edició anterior.


next