La Tomatina posa a la venda les entrades

L'organització posa a disposició del públic 22.000 entrades per a participar en la festa gran de Bunyol
30 juliol 2019 12:24h
Cada any Bunyol viu una autèntica batalla on la munició són milers de tones de tomaca. / EFE

VALÈNCIA. La Tomatina ha posat a la venda aquest dimarts les entrades de la festa que se celebrarà el pròxim 28 d'agost a Bunyol, en una edició en la qual serà protagonista la sèrie Joc de Trons. Segons un comunicat de l'organització, ja es poden adquirir els diferents paquets d'entrades disponibles per a viure la 74a edició de la Tomatina a Bunyol, en la qual s'espera que es congreguen uns 22.000 participants.

El 'rei Tomaca' "s'apoderarà" dels carrers del municipi valencià, ja que serà el protagonista, com es va poder veure en el cartell publicat per l'empresa organitzadora, en el qual es fa referència a la famosa Joc de Trons.

Durant la "batalla pacífica més destacada del món", segons afirmen els seus organitzadors, el municipi de Bunyol es converteix en un recinte tancat en una festa que se celebra cada últim dimecres d'agost.

L'any passat, més de 20.000 persones van participar –amb la seua entrada prèviament comprada– d'una Tomatina on es van emprar com a "munició" 145.000 quilos de tomaca.

next