L'alcalde de Callosa d'en Sarrià, ferit en interceptar un carterista a Benidorm

El regidor Andrés Molina va caure al sòl quan tractava de retindre l'autor del robatori
19 juliol 2019 19:14h
Els fets van ocórrer al migdia de dijous, 18 de juliol. / EFE

VALÈNCIA. L'alcalde de Callosa d'en Sarrià (la Marina Baixa), Andrés Molina, va patir una ferida al cap a Benidorm en tractar d'interceptar un home que acaba de robar-li la cartera a una dona.

Els fets van ocórrer al migdia de dijous, 18 de juliol, en l'encreuament entre l'avinguda Alfonso Puchades i l'avinguda Beniardà, segons han confirmat aquest divendres a EFE fonts de la Policia Nacional.

Una dona que acabava de ser víctima del robatori de la seua cartera de l'interior de la seua motxilla va començar a cridar pel carrer després d'adonar-se del succés i veure que l'autor de la sostracció fugia corrent.

El regidor callosí del Partit Popular, que estava en aquesta zona, va tractar d'interceptar el lladre, però aquest el va tirar al sòl i va seguir la seua carrera, que va ser truncada poc després per una patrulla de la Policia.

El popular Andrés Molina va haver de ser atés a causa de la ferida que va patir al cap en caure a terra. Mentrestant, els agents van conduir l'arrestat, de 42 anys, a les dependències de la Comissaria de Benidorm i la cartera de la dona va ser recuperada.

Aquest matí, l'alcalde de Callosa d'en Sarrià ha acudit a la Comissaria del Cos Nacional de Policia a Benidorm, on el seu comissari, Ceferino Serrano Torres, li ha agraït la seua actuació en defensa de la víctima del robatori i per col·laborar amb aquest Cos de Seguretat de l'Estat en la detenció del lladre, segons fonts policials.

next