Laura Soler, primera diputada de les Corts en cadira de rodes, intervé des de l'escó perquè la tribuna no és accessible

"Ara estic ací, però en uns mesos estaré allí dalt", ha afirmat la diputada socialista en la seua primera intervenció pública
11 setembre 2019 12:52h

VALÈNCIA. La socialista Laura Soler, la primera diputada de les Corts Valencianes en cadira de rodes, ha hagut de realitzar la seua primera intervenció des de l'escó en lloc de des de la tarima reservada per a aquesta finalitat, ja que la cambra encara no s'acull als criteris d'accessibilitat universal. 

Les obres de la cambra, que van començar al juliol, havien d'estar acabades al setembre quan es reprenguera l'activitat parlamentària, però no estaran finalitzades completament fins a dins d'un parell de mesos. 

"Ara estic ací, però el que vull és arribar allí i espere en uns mesos aconseguir-ho", ha afirmat la diputada en la seua estrena a les Corts, que ha despertat els aplaudiments de tots els grups de la cambra. 

Durant la seua primera intervenció pública, la diputada ha recordat sa mare, "que ja no està" i que l'ha "cuidat fins ara". A Soler tampoc li han faltat paraules d'estima cap a son pare, el també exdiputat Emili Soler, que ha seguit la intervenció des de la llotja de convidats del parlament valencià.

next