L'entitat ultraconservadora HazteOir passejarà per València el seu bus #StopFeminazis la vespra del 8 de març

L'associació demana als partits de dreta que revoquen les lleis aprovades per a garantir la igualtat de gènere i de les persones LGTBI
28 febrer 2019 13:16h
L'autobús comença aquest dijous el recorregut a Madrid. / EFE

MADRID. L'associació ultraconservadora HazteOir tornarà als carrers per a tractar de traslladar el seu missatge, en aquesta ocasió, contra les lleis d'igualtat de gènere. Aquest dijous l'entitat ha presentat un autobús que visitarà diverses ciutats, entre elles València, fins al 8 de març amb el lema '#StopFeminazis. No és Violència de Gènere, és Violència Domèstica' i amb la petició a PP, Ciudadanos i Vox que deroguen les lleis de gènere.

En l'autobús, que ha sigut presentat en l'aparcament de l'estadi del Santiago Bernabéu, es pot veure una cara de Hitler, amb els llavis pintats i en el seu front el símbol feminista.

El vehicle recorrerà aquest dijous Madrid i està previst que s'ature enfront de les seus dels partits que lideren Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal.

Segons el portaveu de l'associació ultracatòlica Luis Losada, la llei de violència de gènere i les normatives LGTBI autonòmiques "han trencat el dret d'igualtat de totes les persones".

Losada ha incidit que la violència s'exerceix contra dones, homes, ancians i xiquets de la mateixa forma i ha posat l'accent que la llei de violència de gènere "no funciona" perquè, en la seua opinió, s'ha demostrat que no està ajudant a frenar la violència contra les dones.

L'autobús recorrerà en els pròxims dies València, Barcelona, Sevilla, Cadis i Pamplona per a acabar el 8 de març a Madrid.

Es dona la circumstància que el passat dia 5 el Ministeri de l'Interior va revocar la declaració d'utilitat pública a l'associació per considerar que l'anterior campanya transfòbica suposava una falta de respecte i un menyspreu a altres opcions que no comparteixen les seues idees. Eixe mateix dia, l'entitat ultraconservadora va anunciar l'autobús contra les lleis d'igualtat de gènere, que aquest dijous ha presentat.

next