Les Arts celebra aquest diumenge la seua XII Jornada de Portes Obertes

El públic podrà recórrer de manera ininterrompuda els espais més emblemàtics del Palau, com ara la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres i el Balcó de la Mar
10 setembre 2019 14:28h
El recorregut només està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l'oferta d'aquesta jornada. / GVA

VALÈNCIA. El Palau de les Arts celebra aquest diumenge, 15 de setembre, la dotzena edició de la seua Jornada de Portes Obertes, que marca l'inici de l'activitat artística al teatre.

Les Arts romandrà obert aquest dia des de les 11.00h fins a les 17.00h. El públic podrà recórrer lliurement i de manera ininterrompuda els espais més emblemàtics, com ara la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El recorregut només està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l'oferta d'aquesta jornada. Les persones interessades poden gaudir també del servei de cafeteria durant la seua estada a les Arts a la planta 11, a l'espai Los Toros, des de la mateixa hora d'obertura.

Les taquilles estaran obertes aquest diumenge per a totes les persones que desitgen adquirir localitats a preus populars.

Actuacions gratuïtes

Els artistes de la nova promoció del Centre Plácido Domingo i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) complementen l'oferta musical de la Jornada de Portes Obertes amb un concert i dos recitals gratuïts.

El Teatre Martín i Soler alberga dues sessions, a les 12.00h i a les 17.00h, d'un recital amb què es presenta la nova promoció d'artistes. Interpretaran tant àries del gran repertori operístic com cançons populars, tradicionals o representatives de cadascun dels seus països d'origen.

El director britànic Christopher Moulds clausurarà la jornada a l'Auditori, a les 19.00h, amb un concert amb els solistes de Le nozze di Figaro, de Mozart, i l'OCV.

Com sol·licitar les entrades

Les Arts recorda a les persones interessades que és imprescindible sol·licitar entrada per a poder gaudir d'aquests espectacles. A aquest efecte, l'enclavament cultural ha establit un calendari de repartiment telemàtic i presencial per a abonats i públic general.

El centre d'arts reserva per als seus abonats el 30% de les localitats de l'aforament de cadascuna de les activitats: 444 entrades a l'Auditori i 114 entrades per a cada passe al Teatre Martín i Soler.

La sol·licitud d'invitacions en línia per a aquest col·lectiu podrà fer-se el dimecres 11 de setembre a partir de les 10.00h i fins a les 23.59h en l'apartat habilitat en el web del teatre. D'altra banda, la sol·licitud presencial tindrà lloc el dijous 12 de setembre des de les 11.00h fins a les 17.30h, o fins a esgotar la quota assignada.

El públic general té a la seua disposició una quota del 65% de les localitats de l'aforament de cadascuna de les activitats: 962 entrades a l'Auditori i 247 entrades per sessió al Teatre Martín i Soler. 

El 60% de les invitacions per a aquest grup es distribuirà a través del web www.lesarts.com el dijous 12 de setembre a partir de les 10.00h i fins a les 23.59h o fins a esgotar disponibilitat. El 40% restant es podrà sol·licitar presencialment en taquilles a partir de les 11.00h i fins a les 17.30h del divendres 13 o fins a esgotar disponibilitat.

Les Arts comunica que s'assignarà un màxim de dues invitacions per al concert a l'Auditori i dues localitats gratuïtes per a cadascun dels passes del recital al Teatre Martín i Soler per cada sol·licitant tant presencialment com a través del web.

next