Les Corts donen a les biblioteques dels hospitals un lot de 40 llibres de literatura en valencià

Els centres sanitaris amplien les seues col·leccions amb títols de diverses temàtiques, estils, autors i editorials 
10 abril 2019 18:18h
La donació del parlament valencià arriba als sis hospitals que disposen de servei de biblioteca. / LES CORTS

VALÈNCIA. Les Corts han fet aquest dimcres una donació de literatura en valencià als sis hospitals valencians que compten amb biblioteca per a ús d'interns, familiars i treballadors. 

Aquest dimecres, aprofitant la participació del president de les Corts, Enric Morera, en un acte sobre trasplantaments renals pediàtrics, s'ha fet entrega a la gerent del Departament de Salut de València La Fe, Mònica Almiñana, i a la directora d'Atenció a la Ciutadania de l'Hospital La Fe, Susana Gómez, d'un lot de llibres que des de hui estaran disponibles a la Biblioteca d'Usuaris Pepa Salavert d'aquest centre.

De la mateixa manera, al llarg de la setmana arribaran els mateixos llibres a les biblioteques hospitalàries de les residències sanitàries de l'Hospital General Universitari d'Alacant, l'Hospital Universitari de la Ribera, l'Hospital General Universitari de Castelló, l'Hospital de la Plana i l'Hospital Clínic Universitari de València, segons han informat les Corts en un comunicat.

Aquesta iniciativa de les Corts s'ha fet amb la col·laboració de la Fundació pel Foment del Llibre i la Lectura (FULL) i busca nodrir les biblioteques dels hospitals valencians amb una selecció de 40 obres de diverses temàtiques, estils, autors i editorials; tots en valencià.

next