Les oficines de la Copa Amèrica del port de València, a punt per a la demolició

El Consorci València 2007 gastarà 90.000 euros en les obres per a desmantellar les oficines dels organitzadors de la competició de vela
20 agost 2019 12:53h
Imatge d'un dels vaixells de regates que va participar en la 32a edició de la Copa Amèrica celebrada el 2007 a València. / EFE

VALÈNCIA. El Consorci València 2007 ha adjudicat la demolició de les antigues oficines de l'empresa ACM (America's Cup Management), ubicades a la Marina Reial de València, a la companyia Canalizaciones y Derribos La Safor per un total de 90.900 euros, segons publica aquest dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat.

L'edifici que es demolirà va ser construït per a albergar les oficines dels jutges de regata i va coincidir amb les obres que es van executar per a l'adequació de les infraestructures del port per a la disputa de la 32a edició de la Copa Amèrica a València que va organitzar l'empresa America's Cup Managment (ACM).

La parcel·la on se situa l'edifici està en el límit de la dàrsena del port de València i té una superfície total de 1.605 metres quadrats.

next